menu Button Services
search

Restaurante Boy

Avenida de La Albufera, 16, 07440, Playa de Muro

hola@restauranteboy.com

971890483 / 629313702

Les millors carns del món fetes a la brasa de llenya.

Boy, des de 1978, és considerat el restaurant per excel•lència per degustar els millors talls de carn a la zona nord de l'illa de Mallorca, és referent de carns de qualitat i el seu sistema tradicional de cuina a la brasa de llenya, aconsegueix portar fins a la seva taula tot l'aroma i el suc de la carn més saborosa, les seues exquisites mitjanes, entrecots, filets, costelletes de xai, broquetes, etc.

Tot això servit des de la simpatia i professionalitat del millor equip, dècades de compenetració ho fan possible cada dia.

Situat a Playa de Muro, els seus diferents ambients, les seves terrasses, i fins i tot el seu parc infantil, busquen en tot moment acompanyar l'excepcional degustació dels seus plats i vins mallorquins, amb moments únics i acollidors.

Unes vacances a l'excepcional Badia d'Alcúdia no poden finalitzar sense haver degustat els exquisits suggeriments de Can Boy, lloc de culte per als amants de la bona carn a la graella i parada obligada per els ciclistes europeus que visiten la nostra Illa cada any.

El restaurant Boy compta amb una àmplia i selecta carta de la qual destaca la seva secció de barbacoa, rep setmanalment carns seleccionades des de Galícia i Astúries i compta amb les millors carns d'importació.

Boy se supera cada any portant fins a la seva taula les millors carns del món, els talls d'Angus Irlandes, o l'anomenada "carn més selecta del mercat", la fabulosa carn del bou de Nebrasca (EUA), o l'ull de bife d'Angus australià, i sempre les millors carns del nord d'Espanya.

Destaquem:
• Mitjanes
• Entrecots
• Filets
• Broquetes
• Angus Irlandes.
• Bou de Nebraska (EUA).
• Angus Australià.
• Les millors carns del nord d'Espanya.

Amplia carta, carns, peixos, pizzes ... fins a un mimat menú infantil.

Parada obligada per a clubs, amics, i amants de la bicicleta.

Ofertes especials per a grups i celebracions, en un ambient original.

Entrevista a Juan Antonio, direcció del Restaurant Boy

Quina experiència tenen en el món de la restauració? Més de 40 anys, el Restaurant Boy és un negoci familiar.
Què destacaries del Restaurant Boy? La carn que preparem a la graella, carn d'importació d'USA, Irlanda, Austràlia, carns madurades molt saboroses.
Què ens recomanaries provar? El entrecot de bou de Nebrasca.

Com Arribar:

El restaurant Boy es troba a meitat de camí entre el Port d'Alcúdia i Can Picafort, a la zona turística de la platja de Muro prop de l'hotel Grupotel Alcudia Suite, és visible des de la carretera.


A prop de Restaurante Boy

Menjar i Beure

Aquest lloc web utilitza cookies per millorar l'experiència de l'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades cookies i l'acceptació de la nostra política de cookies, feu clic a l'enllaç per obtenir més informació.

ACCEPTAR