menu Button Services
search

Restaurante Boy

Avenida de La Albufera, 16, 07440, Playa de Muro

hola@restauranteboy.com

971890483 / 629313702

Les millors carns del món fetes a la brasa de llenya.

Boy, des de 1978, és considerat el restaurant per excel•lència per degustar els millors talls de carn a la zona nord de l'illa de Mallorca, és referent de carns de qualitat i el seu sistema tradicional de cuina a la brasa de llenya, aconsegueix portar fins a la seva taula tot l'aroma i el suc de la carn més saborosa, les seues exquisites mitjanes, entrecots, filets, costelletes de xai, broquetes, etc.

Tot això servit des de la simpatia i professionalitat del millor equip, dècades de compenetració ho fan possible cada dia.

Situat a Platja de Muro, els seus diferents ambients, les seves terrasses, i fins i tot el seu parc infantil, busquen en tot moment acompanyar l'excepcional degustació dels seus plats i vins mallorquins, amb moments únics i acollidors.

Unes vacances a l'excepcional Badia d'Alcúdia no poden finalitzar sense haver degustat els exquisits suggeriments de Can Boy, lloc de culte per als amants de la bona carn a la graella i parada obligada per molts ciclistes europeus que visiten la nostra Illa cada any.

El restaurant Boy compta amb una àmplia i selecta carta de la qual destaca la seva secció de barbacoa, rep setmanalment carns seleccionades des de Galícia i Astúries i compta amb les millors carns d'importació.

Boy se supera cada any portant fins a la seva taula les millors carns del món, els talls d'Angus Irlandes, o l'anomenada "carn més selecta del mercat", la fabulosa carn del bou de Nebrasca (EUA), o l'ull de bife d'Angus australià, i sempre les millors carns del nord d'Espanya.

• Àmplia carta, carns, peixos, pizzes ... fins a un mimat menú infantil
• Portem fins a la seva taula les millors carns del món i del nord d'Espanya
• Parada obligada per a clubs, amics, i amants de la bicicleta
• Instal•lacions que ofereixen diferents ambients, terrasses i parc infantil
• Ofertes especials per a grups i celebracions, en un ambient original
• Comencem cada temporada, renovant la nostra il•lusió i el nostre plat estrella

Entrevista a Juan Antonio, direcció del Restaurant Boy

Quina experiència tenen en el món de la restauració?
Què destacaries del Restaurant Boy? La carn que preparem a la graella, carn d'importació d'USA, Irlanda, Austràlia, carns madurades molt saboroses.
Què ens recomanaries provar? El entrecot de bou de Nebrasca.

Com Arribar:

El restaurant Boy es troba a meitat de camí entre el Port d'Alcúdia i Can Picafort, a la zona turística de la platja de Muro prop de l'hotel Grupotel Alcudia Suite, és visible des de la carretera.

Menjar i Beure

Aquest lloc web utilitza cookies per millorar l'experiència de l'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades cookies i l'acceptació de la nostra política de cookies, feu clic a l'enllaç per obtenir més informació.

ACCEPTAR