• TEQUILA BLANC.
• Sombrero.
4.80€• Alacrán.
5.70€• Patrón.
6.80ۥ Sangre de vida.
7.30ۥ Rudo.
5.50ۥ Derechito.
5.90ۥ Curado.
5.90ۥ Maracame.
5.90ۥ Centenario.
5.20ۥ Jimador.
4.90ۥ TEQUILA ANYENC.
• Patrón.
8.90ۥ Rudo.
6.90€• Cofradía extra añejo.
8.90€• Corralejo gran añejo.
8.90ۥ Corralejo.
6.90ۥ Torre de Picos.
8.20ۥ Cenote.
6.50ۥ Hacienda de Chihuahua.
6.50ۥ Centenario.
6.50ۥ TEQUILA REPOSAT.
• Patrón.
7.90ۥ Mala vida.
5.90ۥ Sombrero.
4.80€• Cuervo Clásico.
4.80ۥ Jimador.
5.20ۥ Sauza.
4.50ۥ Corralejo.
5.90ۥ 1800.
5.90ۥ Herradura.
5.90ۥ Don Julio.
7.90ۥ Rudo.
5.90ۥ Cazadores.
5.90ۥ Derechito.
6.50ۥ Certeza.
5.90ۥ Hijos de Villa.
5.90ۥ Cactus.
6.80ۥ Iguanas.
6.80ۥ MEZCALES.
• Gusano Rojo Reposado.
5.50€• Alacrán Blanco.
5.80ۥ Zignum.
5.80ۥ Danzante Blanco.
5.80ۥ Danzante Reposado.
6.50ۥ Burrito Fiestero Blanco.
4.90ۥ Beneva con gusano.
5.90ۥ Guacamole. Acompanyat de triangles de blat de moro.
5.70ۥ Ceviche. Plat refrescant amb peix blanc marinat amb llima i el seu toc de coriandre.
10.90ۥ Totopo. Triangles de blat de moro casolans amb formatge gratinat i acompanyat de salsetes i guacamole.
9.80€"1/2"
7.40€
• Champiqueso. Formatge fos amb làmines de xampinyons saltats acompanyat de quatre truites de blat.
7.80€• Amanida de nopales. Fresca amanida de tires de nopal (fulla tendra de cactus) amb tomàquet, ceba vermella, coriandre, orenga, formatge i oli d'oliva.
9.90€• Flautes de pollastre. Quatre truites de blat de moro daurades farcides de pit de pollastre amb un suau toc picant, formatge fresc i crema àcida.
8.90ۥ Flautes de xai. Farcides de xai.
9.30€• Quesadillas. Les tradicionals de Ciutat de Mèxic. Dues quesadillas fetes a mà amb farina de blat de moro acompanyades de salseta picant i crema àcida.
9.20ۥ Sincronitzada de pollastre i formatge. Dues truites de blat fetes a la planxa farcides de pit de pollastre i formatge fos.
9.80ۥ Torrades de pollastre. Truita de blat de moro fregida amb fesols, enciam, un toc de salsa vermella, pollastre, formatge i crema.
9.80ۥ Chimichangas. Dues truites de blat farcides de pollastre i verdures, enrotllades i fregides amb una capa de formatge fos.
9.90€• Burritos de pollastre. TÍPIC DEL QUE NO CONEIX LA GASTRONOMIA MEXICANA. Dues truites de blat enrotllades amb pit de pollastre i trossets de pebrot verd, vermell, ceba i blat de moro. Acompanyat de salsa picant i crema àcida.
9.60€• Fajitas. TÍPIC DEL QUE NO CONEIX LA GASTRONOMIA MEXICANA.Tres truites de blat doblades i farcides de tires de carn de vedella, pebrot verd, vermell i ceba. Acompanyat de salsa picant i crema àcida.
16.90ۥ Sopa Asteca. Brou de pollastre amb chiles secs (no pica), acompanyat de formatge fresc, crema, ceba, coriandre, tires de blat de moro fregides i alvocat.
8.80ۥ Fesols casolans.
2.40ۥ Fesols refregits.
3.30€• Arròs a la mexicana.
2.70ۥ Truites de blat o blat de moro. 4 unitats.
2.20ۥ Truites de blat o blat de moro. 1 unitat.
0.60€• Crema àcida.
2.80ۥ Triangles de blat de moro.
2.00€• Jalapeños.
2.50ۥ Salsa picant a triar. Vermella, Verda, Chipotle, Habanero, Pico de Gallo.
2.50€• Extra de salsa, jalapeños o crema àcida. Racions petites.
1.50ۥ Tacos de pollastre. Dues truites de blat de moro a la planxa farcides i acompanyades de formatge fresc i salsa.
8.70ۥ Tacos de xai. Dues truites de blat de moro a la planxa farcides i acompanyades de formatge fresc, salsa i coriandre.
9.30ۥ Tacos daurats de vedella. Amb formatge fos i enxilats amb salsa de la casa.
9.70ۥ Tacos de bistec. Dues truites de blat de moro a la planxa farcides i acompanyades de formatge fresc i salsa.
9.20ۥ Daus de bistec amb formatge o xampinyons. Dues truites de blat de moro a la planxa farcides i acompanyades de formatge fresc i salsa.
9.50€• Tacos del governador. Gambes i peix guisats amb espècies en el seu suc amb formatge.
9.50€• Tacos chilorio. Filet a daus, guisat en xile guajillo, condimentat amb espècies i remullat al suc en cassola.
9.20ۥ Tacos de carnitas. Quatre truites de blat de moro farcides de carn de porc daurada i marinada en taronja, acompanyades de ceba, coriandre i salsa picant.
15.80ۥ Tacos al pastor. Cinc truites de blat de moro, farcides de carn al pastor amb ceba, coriandre i pinya.
13.70€• Tacos de suadero. NOMÉS AL CAP DE SETMANA. Dues truites de blat de moro amb tendra carn de ternea marinada en llima i espècies amb ceba, coriandre i acompanyat de salsa picant.
8.40€• Enchiladas vermelles. MOLT PICANT. Banyades en salsa vermella a força de tomàquets vermells i xilis. Es serveixen tres truites de blat de moro farcides de pit de pollastre amb formatge fresc i un toc de crema àcida amb guarnició de fesols.
14.30€• Enchiladas verdes. MOLT PICANT. Banyades en salsa verda a força de tomatillo i xilis. Es serveixen 3 truites de blat de moro farcides de pit de pollastre amb formatge fresc i un toc de crema àcida amb guarnició de fesols.
14.30€• Enchiladas suïsses. POC PICANT. Banyades en la seva salsa a força de crema i xilis. Es serveixen 3 truites de blat de moro farcides de pit de pollastre amb formatge fresc i un toc de crema àcida amb guarnició de fesols.
14.90€• Enchiladas de mole poblano. UNA MICA PICANT. Banyades en salsa mole a força de chiles i espècies mexicanes amb un toc molt suau de xocolata i lleugerament picants. Es serveixen tres truites de blat de moro farcides de pit de pollastre amb formatge fresc i un toc de crema àcida amb guarnició d'arròs a la mexicana.
15.60€• Chilorio. Del nord de Mèxic. Suau carn de filet de porc tallat a daus i guisada en xilis no picants. Es serveix amb dues truites de blat i guarnició de fesols o arròs a la mexicana a triar.
13.80€• Picada de Guanajuato. Plat típic de Guanajuato. Elaborat amb carn de vedella i porc picada i cuinada a foc lent en el seu suc amb pèsols, pastanagues i un toc d'espècies mexicanes. Es serveix amb dues truites de blat i guarnició de fesols o arròs a la mexicana a triar.
12.80€• Cochinita pibil. Autèntic sabor del Sud de Mèxic, Península de Yucatán. Carn de porc adobada amb espècies mexicanes i feta al forn en fulla de plàtan mantenint tot el seu suc i sabor. Es serveix amb dues truites de blat i guarnició de fesols o arròs a la mexicana a triar.
13.80€• Tinga de Guerrero. POC PICANT. Tendra carn de porc deshebrada amb xile chipotle que li dóna un lleuger sabor picant. Es serveix amb dos truites de blat i guarnició de fesols o arròs a la mexicana a triar.
13.80€• Pollastre amb mole poblano. UNA MICA PICANT. Tendra pit de pollastre banyat en salsa de mole a força de chiles i espècies mexicanes amb un toc molt suau de xocolata i picant. Acompanyat d'arròs a la mexicana.
15.90€• Chilaquiles verds. MOLT PICANT. Tiretes de truita de blat de moro fregides banyades amb salsa verde, formatge fresc i crema àcida. Acompanyats de pollastre i fesols.
15.30€• Tampiqueña. UNA MICA PICANT. Bistec de vedella a la planxa acompanyat de fesols refregits, arròs a la mexicana, guacamole, rajas i enchilada vermella farcida de formatge. Es serveix amb dues truites de blat i guarnició de fesols o arròs a la mexicana a triar.
19.80€• Alambres estil Ciutat de Mèxic. Carn de vedella, xoriço, bacó, pebrot vermell tallat a trossets cuinat en el seu suc i una capa de suau formatge fos. Es serveix amb dues truites de blat i guarnició de fesols o arròs a la mexicana a triar.
13.80ۥ Tacos de xampinyons amb formatge.
8.80ۥ Tacos de xampinyons sense formatge.
8.20€• Burrito d'ou. Dues truites enrotllades de blat farcides d'ou i formatge fos, acompanyat de salsa picant i crema àcida.
8.40€• Fajitas vegetals. Tres truites de blat doblades i farcides de tires de pebrot verd, vermell, ceba, pastanaga, carbassó, xampinyons i blat de moro dolç acompanyat de salsa picant i crema àcida.
15.80€• Ous divorciats. MOLT PICANT. Tres ous a la planxa banyats en salsa verda i salsa vermella, picants, acompanyats de fesols refregits, tomàquet i alvocat.
9.80€• Enchiladas vermelles vegetarianes. MOLT PICANT. Banyades en salsa vermella a força de tomàquets vermells i xilis. Es serveixen tres truites de blat de moro farcides de formatge amb un toc de crema àcida i formatge fresc i guarnició de fesols.
13.90€• Enchiladas verdes vegetarianes. MOLT PICANT. Banyades en salsa verda a força de tomatillo i xilis. Es serveixen tres truites de blat de moro farcides de formatge amb un toc de crema àcida i formatge fresc i guarnició de fesols.
13.90€• Enchiladas suïsses vegetarianes. POC PICANT. Banyades en salsa a força de crema i xilis. Es serveixen 3 truites de blat de moro farcides de formatge amb un toc de crema àcida i formatge fresc i guarnició de fesols.
14.90€• Pastís d'elote. A base de blat de moro.
3.80€• Pastís tres llets. Bescuit sucós.
3.90€• Pastís de cajeta amb plàtan. Pastís amb cajeta feta de llet de cabra combinat amb plàtan i adornat amb nous.
5.00€• Brownie de xocolata. Pastís a base de xocolata amb nous i acompanyat de gelat de vainilla.
5.00€• Carbassa a la taronja. Típic mexica a força de carbassa natural amb taronja feta al forn.
5.00ۥ Cassoleta de canyella. Truita de blat de moro fregida amb dues boles de gelat a triar.
5.00ۥ Sorbet de llimona.
4.80ۥ Sorbet de mango.
5.30€• Gelats. Xocolata, vainilla, maduixa, cafè.
3.80ۥ Sorbet de llimona batejat amb tequila.
6.00ۥ Sorbet de mango batejat amb tequila.
6.50ۥ Copa de vi de la casa.
3.20ۥ VI NEGRE.
• Marqués de Cáceres (Crianza). RIOJA.
18.80ۥ Cune. RIOJA.
17.30ۥ Vi de la casa. RIOJA. RIOJA.
13.80ۥ Mayor de Castilla (Crianza). RIBERA DEL DUERO.
21.80€• Viña Mayor (Crianza). RIBERA DEL DUERO.
19.90ۥ Faustino Rivero. RIOJA.
14.90ۥ VI ROSAT.
• Marqués de Cáceres. RIOJA.
16.80€• Viña Albali. VALDEPEÑAS.
14.50ۥ Vino de la casa.
13.20€• Mateus Rosé. Rosat d'agulla.
16.30ۥ Lambrusco. Rosat d'agulla.
11.50ۥ VI BLANC.
• Marqués de Cáceres (Crianza). RIOJA.
16.80ۥ Rueda Verdejo.
16.80ۥ Blanc Pescador.
15.90ۥ Vino de la casa.
13.20ۥ CAVA.
• Anna de Codorniu. Brut.
18.80ۥ Freixenet. Brut Nature.
18.50ۥ REFRESC.
• Jarrito. Refresc mexicà de fruita amb molt poc gas: tamarinde, mango, pinya, guaiaba, llima, taronja.
3.80€• Aguas frescas. Fetes de fruita natural. Gerra de litre. Només disponible de maig a setembre.
8.90ۥ Pepsi / zero.
2.50€• Tònica.
2.00ۥ Lipton.
2.50ۥ Aquarade.
2.50ۥ AIGUA.
• Aigua sense gas 50 cl.
2.20ۥ Aigua amb gas 50 cl.
3.30ۥ CERVESA.
• CERVESA MEXICANA. Coronita, Sol, Pacífico, Rubia Modelo, Negra Modelo.
3.80ۥ CERVESA. Tecate.
3.80ۥ CERVESA. Indio.
3.80ۥ CERVESA. Bohemia.
3.80ۥ CERVESA. Dos Equis.
3.80ۥ CERVESA MEXICANA. Cubetazo. Sis cerveses en una cubeta de gel.
21.00ۥ CERVESA CANYA. Mahou mitjana 330 cl.
3.00ۥ CERVESA CANYA. Gerra 500 cl.
4.80ۥ CERVESA. Cervesa sense alcohol.
3.00ۥ CHELADA. Cervesa, llima i gel.
4.90ۥ MICHELADAS.
• Michelada de Ciutat de Mèxic. Cervesa, llima, xile i gel.
4.90€• Michelada de el Pacífic. Cervesa, llima, xile, clamato i gel.
6.30€• CÒCTEL.
• Margarita clàssic.
7.90ۥ Margarita. Tamarindo, coco, mango i guaiaba.
8.80ۥ Noche Salvaje. Tequila, nabiu, llimona i soda.
8.80€• Submarí. Cómbita tequila i cervesa mexicana.
7.80ۥ WHISKY.
• JB.
4.90ۥ Johnie Walker Red Label.
4.90ۥ Ballantines.
4.90ۥ Dewar 's.
4.90ۥ Cutty Sark.
4.90ۥ Long John.
4.90ۥ GINEBRA.
• Beefeeter.
4.90ۥ Bombai.
4.90€• Nº 3.
5.80ۥ Botanicals.
5.80ۥ ROM.
• Barceló.
5.50ۥ Brugal.
5.50ۥ Cacique.
5.30ۥ Amazonas.
4.20ۥ VODKA.
• Absolut.
5.30ۥ LICOR.
• Marie Brizzard.
3.40€• Chichón.
3.40ۥ Orujo.
3.40ۥ Soberano.
3.40ۥ Baileys.
4.00ۥ Kahlua.
3.50ۥ Martini.
4.40ۥ Hierbas.
3.40€• Patxarán.
3.50ۥ Digestiu Jagermaister.
4.00ۥ Tequila amb xocolata.
4.70ۥ Combinat.
6.40€• Chupito. Poma, préssec, avellana.
2.50€• Chupito sense alcohol. Poma, préssec, mora.
2.50€• Cafè.
1.70€• Cafè amb gel.
1.80€• Cafè americà.
1.80€• Descafeïnat.
1.80ۥ Tallat.
1.80€• Tallat descafeïnat.
1.90ۥ Tallat amb gel.
1.90€• Cafè amb llet.
2.00€• Cafè amb llet descafeïnat.
2.10€• Cafè bombó.
1.90ۥ Carajillo.
2.90€• Infusions. Te verd, te vermell, te clàssic, camamilla, poliol, til·la.
1.90ۥ Ceviche. Plat refrescant amb peix blanc marinat amb llima i el seu toc de coriandre.
9.70€• Amanida de nopales. Fresca amanida de tires de nopal (fulla tendra de cactus) amb tomàquet, ceba vermella, coriandre, orenga i formatge i oli d'oliva.
9.90€• Flautes de pollastre. Quatre truites de blat de moro daurades farcides de pit de pollastre amb un suau toc picant, formatge fresc i crema àcida.
8.50ۥ Flautes de xai. Farcides de xai.
8.80ۥ Torrades de pollastre. Truita de blat de moro fregida amb fesols, enciam, un toc de salsa vermella, pollastre, formatge i crema.
9.80ۥ Chimichangas. Dues truites de blat farcides de pollastre i verdures, enrotllades i fregides amb una capa de formatge fos.
9.90€• Burritos de pollastre. TÍPIC DEL QUE NO CONEIX LA GASTRONOMIA MEXICANA. Dues truites de blat enrotllades amb pit de pollastre i trossets de pebrot verd, vermell, ceba i blat de moro. Acompanyat de salsa picant i crema àcida.
9.60€• Fajitas. TÍPIC DEL QUE NO CONEIX LA GASTRONOMIA MEXICANA. Tres truites de blat doblades i farcides de tires de carn de vedella, pebrot verd, vermell i ceba. Acompanyat de salsa picant i crema àcida.
16.90€• Chilorio. Del nord de Mèxic. Suau carn de filet de porc tallada a daus i guisada en xilis no picants. Es serveix amb dues truites de blat i guarnició de fesols o arròs a la mexicana a triar.
13.80€• Picada de Guanajuato. Plat típic de Guanajuato. Elaborat amb carn de vedella i porc picada i cuinada a foc lent en el seu suc amb pèsols, pastanagues i un toc d'espècies mexicanes. Es serveix amb dues truites de blat i guarnició de fesols o arròs a la mexicana a triar.
12.30€• Cochinita pibil. Autèntic sabor del Sud de Mèxic, Península de Yucatán. Carn de porc adobada amb espècies mexicanes feta al forn en fulla de plàtan mantenint tot el seu suc i sabor. Es serveix amb dues truites de blat i guarnició de fesols o arròs a la mexicana a triar.
13.30€• Tinga de Guerrero. POC PICANT. Tendra carn de porc deshebrada amb xile chipotle que li dóna un lleuger sabor picant. Es serveix amb dues truites de blat i guarnició de fesols o arròs a la mexicana a triar.
13.30€Diseñado por mallorca-touristguide.com