menu Button Services
search

Sa Fulla Restaurante

Cotoner, 47, 07013, Palma de Mallorca

hola@safullarestaurante.com

971251556

Sa Fulla Restaurant, cuina d'autor al barri de Santa Catalina, Palma.

Sa Fulla Restaurant s'ubica al vibrant barri de Santa Catalina, al carrer Cotoner, 47 de Palma de Mallorca.

Sa Fulla Restaurant reuneix els principals ingredients perquè gaudeixi d'un moment molt especial. Elegant i acollidor presenta una cuina sofisticada i contemporània on el protagonisme està en cada plat que prepara el xef Hector Marcelo.

A Sa Fulla Restaurant elaborem cuina d'autor a partir de receptes tradicionals, busquem sempre la innovació dels nostres plats amb un toc actual.

Alguns plats de la nostra carta:
• Tàrtar Vegano amb esfera de mango al Campari i escuma d'alvocat.
• Tonyina vermella marinada en suc de mandarina i espècies, servit amb humus i reducció de Pedro Jiménez.
• Filet de Vedella a la graella, amb salsa "Cafè de Paris" i la seva guarnició de temporada.
• Flam de Taronja acompanyat de textures de taronja.
Plats vegetarians; Canelone Veggie, Broqueta de verdures a la planxa amb salsa romesco del Xef ...

Vins. Presentem una selecció dels millors vins de Mallorca i de les regions amb més tradició vinícola d'Espanya seleccionades personalment. Busquem sempre l'acompanyament perfecte per a la nostra sofisticada cuina.

Menú per a grups. Disposem de menú tradicional i menú degustació per a grups.

chef santa catalina palma

Sa Fulla Restaurant, una elecció perfecta on gaudir de deliciosa cuina d'autor en un entorn elegant i avantguardista i un servei exquisit.

L'esperem a Sa Fulla Restaurant!

Horaris;
• De dilluns a dissabte de19:30h a 23:00h
• Diumenges tancat

Entrevista a Martha, direcció de Sa Fulla Restaurant

Quina experiència teniu en el món de la gastronomia? El xef Hector Marcelo té una trajectòria de més de 20 anys. Amb la seva passió per viatjar incorpora a la seva cuina el millor de la cultura de cada país on ha estat.
Què destacaries de Sa Fulla Restaurant? El cor de sa Fulla és la cuina del xef Hector Marcelo a més l'equip de Sa Fulla està sempre pendent de cada detall perquè el client gaudeixi de la millor experiència.
Què ens recomanaries provar? El Tonyina Rapa Nui. És una recepta exclusiva de Tonyina vermella marinada en suc de mandarina i espècies, servida amb humus i reducció de Pedro Jiménez.

Com Arribar:

Ens podeu trobar al barri de Santa Catalina, al carrer Cotoner, 47 de Palma de Mallorca.


A prop de Sa Fulla Restaurante

Menjar i Beure

Aquest lloc web utilitza cookies per millorar l'experiència de l'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades cookies i l'acceptació de la nostra política de cookies, feu clic a l'enllaç per obtenir més informació.

ACCEPTAR

Actualitat

LiveCams

Platges, Localitats, Excursions ...

Restaurants, Allotjament, Compres ...