Chef Monné

Chef Monné, el teu xef privat a Mallorca.
Update 24/02/25. Gaudeix a Mallorca de deliciosa cuina basca a casa teva amb el Xef privat Monné. El millor de la gastronomia basca i mediterrània elaborada en viu per al teu delit i el dels teus familiars o amics.
El servei de Xef Privat és ofert per Carlos A. Monné, prestigiós Xef amb àmplia formació i experiència en prestigiosos restaurants de Bilbao, Barcelona i Andalusia.
Serveis de Chef Monné a qualsevol punt de Mallorca:
• Xef privat. Cuina en viu a casa teva o habitatge de vacances.
• Catering. Per a les teves celebracions, esdeveniments…
• Menús. Per a un dia molt especial; menú basc, menú degustació, menú pintxos…
• Batch Cooking. El teu menjar per a tota la setmana.
Coneix més del Chef Monné o fes la teva reserva a www.chefmonne.com (reserves amb tres dies d'antelació).

Xef privat i càtering en gastronomia basca-mediterrània a Mallorca.
El Chef Monné, apassionat a portar els millors sabors al paladar, elabora delicioses propostes en cuina basca amb èmfasi especial al producte.
XEF PRIVAT A MALLORCA.
Estiguis on estiguis, a casa teva, al teu habitatge de vacances o iot privat, relaxa't i assaboreix la millor gastronomia basca-mediterrània. Nosaltres ens encarreguem de tot perquè gaudeixis del teu moment més especial.
CATERING PRIVAT A MALLORCA.
Estàs planejant un esdeveniment o celebració i vols assegurar-te que tot surti perfecte? Amb el nostre ampli ventall de propostes gastronòmiques adaptades als teus convidats, la teva celebració serà un èxit.

Gaudeix a casa teva de la nostra àmplia selecció de menús privats.
SERVEI DE MENUS PRIVATS A MALLORCA:
• Menú Pintxos.
Selecció de pintxos bascos (tapes basques). Els millors pintxos del Chef Monné elaborats amb producte de mercats locals.
• Menú Degustació.
Selecció especial de deliciosos plats de gastronomia basca. Plats de marisc, carn i verdures amb una posada en escena espectacular.
• Menú Basc Fusió.
Fusió del millor de la cuina basca i mediterrània.
• Menú Arròs.
Et ve de gust arròs? Tu tries; paella mixta, de llamàntol, arròs negre…
• Menú Txuleta.
Selecció de carns de la més alta qualitat elaborades a la brasa de fusta.
Coneix més del Chef Monné o fes la teva reserva a www.chefmonne.com (reserves amb tres dies d'antelació).
Entrevista a Carlos, direcció de Chef Monné.
• Quina experiència tens al món de la restauració? Em dedico al sector de la restauració des del 2007. Vaig estudiar hostaleria i vaig ampliar la meva formació a Àsia i Sud-Amèrica. A Espanya he treballat en prestigiosos restaurants de Bilbao, Barcelona i Andalusia, alguns amb estrella Michelin.
• Què destacaries de Chef Monné? Intento oferir un servei proper i familiar, amb la mirada posada que el client gaudeixi d'una autèntica experiència.
• Què ens recomanaries provar? El menú basc.
